گفتنی است، عموما باتری خودروهای برقی عمر مشخصی دارند و بعد از چند سال باید نسبت به تعویض آنها اقدام کرد. در کشوری مانند ایران، فارغ از دردسرهای یافتن قطعه اصل یا سازگار، هزینه تهیه باتری جدید نیز بسیار بالاست و ممکن است از تحمل برخی خارج باشد.
تاریخ خودرو برقی در ایران از سال ۱۳۸۱ خورشیدی آغاز شد، ۱۰۲ سال بعد از زمانی که مظفرالدین شاه قاجار، اولین ماشینهای بنزینی را در نمایشگاه خودرو پاریس پسندید و وارد کشور کرد. البته همانطور که رواج خودروهای بنزینی در ایران سالها زمان برد، همین اتفاق هم برای خودروهای برقی افتاده است.
پاسخ مجتبی on ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ at ۱۷:۳۶ باید یک طرحی توسط دانشگاه ها اجرا شود تا خودرو های بنزینی را با حذف موتور ان تبدیل به برقی کرد با این کار دیگه هزینه ها ۷۰ درصد کم میشود
این رقم برای استفاده شهری مناسب است، اما برای سفرهای برونشهری کافی بهنظر نمیرسد، آن هم در شرایطی که هنوز خبری از ایستگاههای شارژ بینراهی نیست.
پیشرانه های الکتریکی نیروی خود را با راه حل متفاوتی نسبت به پیشرانه درون سوز نمایش می دهند ، پیشرانه درون سوز با گذشت چند صد تا چند هزار بار دوران می کند تا بتواند نیرو و گشتاور خود را عرضه کند اما یک پیشرانه الکتریکی از زمان ابتدایی چرخش خود نزدیک به تمام نیروی خود را دریافت می کند و این نکته به شتاب گیری قوی این اتومبیل ها ختم می شود.
برای شرح فواید خودرو هیبریدی موازی این گونه می توان بیان کرد که نمونه موازی در مقابل نمونه سری دارای موتور احتراقی و موتور الکتریکی کوچک تری می باشد .
همین مسئله بهخودی خود در کنار شعاع حرکتی محدود و مشخص خودروهای برقی، در سفر به مقاصد فاقد زیرساختهای شارژ، میتواند چالشآفرین باشد؛ بهنحوی که ممکن است در بین راه یا در مقصد، امکان شارژ خودرو را نداشته باشید.
این سیمپیچها به صورت توزیعشده در شیار قرار میگیرند و تعداد فاز موتور را مشخص میکنند. هر فاز از چندین دسته کلاف با تعداد دور یکسان تشکیل شده است که به صورت click here سری به هم متصلند.
نماینده مجلس: قوه قضاییه باید درباره راه اندازی ایرلاین و کشتی نفتی بابک زنجانی پاسخگو باشد
به بیان دیگر، ترمز احیاکننده در حقیقت انرژی حرکتی خودرو را به انرژی الکتریکی تبدیل میکند و آن را در باتری ذخیره میکند. در نتیجه استفاده از انرژی در خودروی برقی بهینهتر شده و فشار کمتری به باتری وارد میشود.
دنا پلاس دو نیرو یا دنا پلاس هیبرید در سال ۱۳۹۸ معرفی شد. این خودرو یک مدل هیبریدی شارژی است که قابلیت استفاده از دو منبع انرژی بنزین و برق را دارد.
باتری بیشتر خودرو های برقی تولیدی در عصر جدید از مدل لیتیوم یون هستند. باتری های لیتیومی غالبا به دلیل ظرفیت زیاد ، چگالی و انرژی مناسب مورد استفاده قرار می گیرند اما عمر مفید و دوام محدودی دارند که این موضوع از مسئله هایی است که هزینه های ساخت و تولید خودروی های برقی را افزایش می دهد.
شارژر یک خودروی تمام برقی، انرژی الکتریکی را از شبکه به باتری خودرو منتقل میکند. شارژر ممکن است در خانه، ایستگاههای عمومی یا در محل کار نصب شود. شارژرهای خانگی و محل کار معمولا با ولتاژ پایینتری کار میکنند و زمان بیشتری برای شارژ کامل باتری نیاز دارند.
توقف موقت صدور مجوز خریدوفروش آنلاین طلا/ اعلام ضوابط جدید تا ۵۰ روز دیگر